samsung new and latest placement papers

samsung new and latest placement papers questions with answers.  Samsung previous years olved question papers of aptitude reasoning technical questions with answers.  Samsung technical hr interview procedure and interview questions

Samsung C intervew questions Samusung Technical written test questions
1. When compiler accepts the request to use the variable as a register?
a) It is stored in CPU
b) It is stored in cache memory
c) It is stored in main memory
d) It is stored in secondary memory
Answer:a

2. Which data type can be stored in register?
a) int
b) long
c) float
d) All of the mentioned
Answer:d

3. Which of the following operation is not possible in a register variable?
a) Reading the value into a register variable
b) Copy the value from a memory variable
c) Global declaration of register variable
d) All of the mentioned
Answer:d

4. Which among the following is the correct syntax to declare a static variable register?
a) static register a;
b) register static a;
c) Both (a) and (b)
d) We cannot use static and register together.
Answer:d

5. Register variables reside in
a) stack
b) registers
c) heap
d) main memory
Answer:b

6. What is the output of this C code?

#include <stdio.h>

void main()

{

register int x = 0;

if (x < 2)

{

x++;

main();

}

}

a) Segmentation fault
b) main is called twice
c) main is called once
d) main is called thrice
Answer:a

7. What is the output of this C code?

#include <stdio.h>

void main()

{

register int x;

printf(“%d”, x);

}

a) 0
b) Junk value
c) Compile time error
d) Noting
Answer:b

8. What is the output of this C code?

#include <stdio.h>

register int x;

void main()

{

printf(“%d”, x);

}

a) varies
b) 0
c) Junk value
d) Compile time error
View Answer
Answer:d

Leave a Reply0